Промоции

Конци

HAPPY Lift - Конци за естетични корекции
Кратък възстановителен период!
Без белези!
Конци HAPPY Lift

Съвременна нехирургична алтернатива на традиционния фейслифт. Без скалпел! Без разрези! Само с няколко убождания!

Прилагат се за повдигане на скули, стягане на долния лицев овал и челото.

HAPPY LIFT™ е изключителен нов продукт, предназначен за лифтинг на лице, който придава жизнен и младежки вид. Бързо и лесно приложение, кратко възстановяване.
Конците се резорбират от 8 до 12 месеца след имплантиране.

Структурата на Happy Lift™ е специфично проектирана за лифтинг и фиксиране на меки тъкани. При техниката „бърз лифтинг” конците се въвеждат в кожата (хиподермата) и чрез изпъването им (тракция), специалистите  могат да репозиционират отпуснатите тъкани, без да правят хирургични възли в краищата на конците.
•  Повдигащ и репозициониращ „лифтинг”, който не променя чертите на лицето
•  Ускоряване на резултатите, без нужда от дълги часове в операционната
След като конците са позиционирани, настъпва фиброзна реакция, която е причина за стабилните и дълготрайни резултати.
Местната анестезия позволява на пациента да се възстанови много бързо и да се върне към обичайния си ритъм на живот без белези.

Вижте повече за:
динамични филъри
Дермални филъри - линк
Бутолинов токсин - линк
естетична мезотерапия - линк
мезотерапия при косопад - линк
Пилинги - линк
Резултатите са мигновени и последните проучвания показват, че лифтинг ефектът продължава до 2 години.

Happy Lift™ може да се разглежда като най-естествената алтернатива на традиционния лифтинг, заради минималната си инвазивност, нетравматичните последствия, лекотата на техниката и дълготрайния естетичен ефект.

Конци Положителни резултати
Конци step 001

ПЪРВИ етап: Скоро след операцията ще установите и оцените репозиционирането на тъканите, възстановяването на лицевата пластичност и триизмерния ефект.

Конци step 002

ВТОРИ етап: Резултатите продължават да се подобряват през следващите 2 до 10-12 месеца: фибротичната реакция се стабилизира заедно с лифтинг ефекта и придава видимо ревитализиране на кожната текстура.

Вследствие на фиброзната реакция, предизвикана от специфичната форма на конците, видимо се увеличава количеството на хиалуронова киселина, колаген и еластин в кожата

Този ефект се запазва до 3 години.
Ellansé™ – Елансе дермални филъри
Ellansé™, носител на Frost & Sullivan 2011 – Европейска Иновационна Технология на годината за дермални филъри!
Елансе™ е уникална и иновативна дермална серия филъри, която въвежда нова ера на безопасни и новаторски решения за козметични процедури на лицето.
Конци Ellanse Logo

Дермалната серия филъри Ellansé ™ съчетава предимствата – незабавна корекция на бръчки и гънки, стимулира образуването на естествен колаген от тялото за красиви, свежи и по-дълготрайни резултати.

Конци Ellanse

Колагенът е един от най-важните естествени структури на кожата, с чиято помощ се поддържа нейното стягане, еластичност и гъвкавост. С течение на времето, кожата постепенно губи способността си за естествено производство на колаген, което води до разпуснатост на кожата и образуване на бръчки и гънки по лицето. Еllansé ™ използва естествената реакция на организма, за да стимулира образуването на собствен колаген от тялото (neo-collagenesis) – възстановяване на свеж, младежки вид. Ellansé ™ отговаря на вашите нужди за красиви, свежи, по-трайни и ценово-ефективни резултати. Неговите четири различни варианта ви позволяват да изберете колко дълго бихте искали резултатите да продължат, елиминирайки необходимостта от чести и повтарящи

Дермалното серия филъри Ellansé се предлага в четири варианта: Ellansé ™- S (1 година), Ellansé ™- M (2 години), Ellansé ™- L (3 години) и Ellansé ™- E (4 години).