Промоции

Естетична мезотерапия

Методът представлява серия от процедури при които се ижектират различни ''коктейли'' от традиционни или хомеопатични медикаменти, витамини, минерали, аминокиселини и хиалуронова киселина.

В областта на естетичната медицина мезотерапията се прилага за хидратиране, стягане и лифтинг на кожата на лицето и тялото, третиране на бръчки, подмладяване кожата на лицето, шията, деколтето и гърба на ръцете и др.

Естетична мезотерапия хидратиране
TEOSYAL REDENSITY I
TEOSYAL REDENSITY I – ексклузивна патентована формула за УПЛЪТНЯВАНЕ на ДЕРМАТА и ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ способността на кожата да ОТРАЗЯВА СВЕТЛИНАТА.
TEOSYAL REDENSITY I представлява уникална комбинация от 6 аминокиселини, 8 антиоксиданта, витамин В и хиалуронова киселина за възстановяване на блясъка на кожата.
Вижте повече за:
динамични филъри
Дермални филъри - линк
Бутолинов токсин - линк
мезотерапия при косопад - линк
Конци - линк
Пилинги - линк
Естетична мезотерапия TEOSYAL REDENSITY I

Teosyal Redensity I е най-новият продукт на лаборатория Теоксан – лидер в производство на продукти за филинг с хиалуронова кислина. За разлика от продуктите за мезотерапия в TEOSYAL REDENSITY I освен хиалуроновата киселина са добавени аминокиселини,антиоксиданти и витамини. Това го прави уникален като състав и много по-ефективен. Малки количества от препарата се инжектират по цялото лице,шията и деколтето. Благодарение на добавеният лидокаин неприятните усещания са сведени до минимум. Още няколко дни след процедурата се наблюдава изсветляване на кожата ,промяна в тургура и свежестта й. Доказано е хистологично уплътняване на колагеновите фибри и подобряване на обмяната на веществата в кожата.В резултат кожата става жизнена и по-добре отразява светлината.

За оптимален резултат се препоръчва да бъдат напревени 3 процедури през интервал от 3 седмици.